Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Aktiv 60+ Fjällpaket 13-16/2 och 9-12/3

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Aktiv 60+ Fjällpaket 13-16/2 och 9-12/3

 

Program Dag 1 - Vi hälsar alla välkomna och äter en gemensam vällagad lunch på Vålådalens Fjällstation klockan 12:00. På eftermiddagen ger vi oss ut på en kortare tur på turskidor, gör upp en eld och låter Vålådalens naturreservat sänka sitt lugn över oss. Åter på fjällstationen väntar bastu i vår timrade bastukåta och badtunna, välkomstdrink samt en 3-rättersmiddag.

 

Dag 2 - Efter en näringsrik frukost håller vår längdinstruktör Erica Johansson i en gemensam clinic i klassiska längdskidor. Vi äter lunch tillsammans inne på fjällstationen och under eftermiddagen finns det möjlighet för privat skidinstruktion på förfrågan, i övrigt egen tid att öva skidteknik eller bara njuta. Klockan 17:00 hålls en privat provsmakning av lokala drycker från fjälltrakterna. Till detta har kockarna satt ihop en blandning av de finaste ost- och charkprodukter som Jämtland har att bjuda på. Kvällen avrundas med 3-rättersmiddag och bastu/badtunna.

 

Dag 3 – Börja dagen med yoga och stretching i Tipshuset klockan 07:30, för att lugnt väcka kropp och sinne innan frukost. Efter frukost får du möjlighet att testa på, eller putsa på tekniken för, skateskidor. Erica Johansson ger en gemensam clinic för en skateteknik med flow och energieffektivitet, och delar med sig av sina bästa skatetips. På eftermiddagen finns det möjlighet för personlig feedback och instruktion efter förfrågan, eller för att utforska Vålådalens många fina längdspår. Klockan 17:00 erbjuds antingen en session i skidvallning, eller en privat visning av Vålådalens Idrottsmuseum. Kvällen avslutas med en god 3-rättersmiddag tillsammans.

 

Dag 4 – Den morgonpigge är välkommen att ansluta till yoga och stretching i Tipshuset klockan 07:30, för att lugnt väcka kropp och sinne innan frukost. Vi avslutar veckan på samma sätt som vi började med att bege oss ut på turskidor till ett av Vålådalens smultronställen. Vi äter lunch utomhus om vädret tillåter och är tillbaka på fjällstationen senast klockan 14:00 för avslutning och hemfärd.

 

I Aktiv 60+ Fjällpaket ingår frukostbuffé, lunchbuffé/lunchpaket, 3-rättersmiddag samt öl- och/eller ginprovning. Del i 2-bäddsrum med sänglinne, handduk och slutstäd ingår. Alla aktiviteter under ledning av certifierade instruktörer samt säkerhetsutrustning ingår, inklusive privata lektioner under eftermiddagarna. Du är välkommen att ta med egna skidor. Det finns också möjlighet att hyra skidutrustning, maila då till sporten@valadalen.se för att förboka din önskade utrustning. Du har 20% rabatt på ordinarie hyrkostnad som deltagare på Aktiv 60+ Fjällpaket.

 

Minst 4, max 8 deltagare. 

 

Pris för STF-medlem: 9895 kr del i dubbelrum.
Datum: 13-16 februari 2023, samt 9-12 mars 2023

 

Längd på paketet: Från 3 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Skidguide/träning
  Slutstäd av rum
  Relaxavdelning/gym/sporthall
  Buffémiddag.
  Lunch.
  Linne på rum

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Aktiv 60+ Fjällpaket 13-16/2 och 9-12/3. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal boenden och gäster:
Rabatt- eller agentkod